DAYS &

DATE

STD X STD IX
Time Subject Time Subject
Friday

29.07.2016

7.45 am – 8.45 am

 

Geography (1h) 11.10 am – 12.10 pm Ent Hindi (1h)/

Hindi Comp. (1/2 h) + French (1/2 h)

8.55 am – 10.55 am Marathi   (2h) 12.20 pm – 1.20 pm ICT (1h)
Saturday

30.07.2016

7.45 am – 9.45 am English   (2h)

 

11.10 am – 12.10 pm

 

Algebra (1h)/

Gen Maths I (1h)

 

9.55 am – 10.55 am Science (1h) 12.20 pm – 1.20 pm History (1h)
Monday

01.08.2016

7.45 am – 9.45 am

 

Ent. Hindi (2h)/

Hindi Comp. (1h) +French        (1h)

11.10 am – 12.10 pm

 

Marathi (1h)

 

9.55 am – 10.55 am History   (1h)

 

12.20 pm – 1.20 pm Geography (1h)

 

Tuesday

02.08.2016

7.45 am – 8.45 am

 

Algebra /

Gen Maths I  (1h)

11.10 am – 12.10 pm English (1h)

 

8.55 am – 9.55 am P.D.  (1h)

 

12.20 pm – 1.20 pm Science (1h)

 

Wednesday

03.08.2016

7.45 am – 8.45 am

 

Geometry/

Arithmetic/

Gen Maths II  (1h)

 

11.05 am – 12.05 pm

 

Geometry/

Arithmetic/

Gen Maths II   (1h)

 

8.55 am – 9.55 am ICT  (1h)